Η τέταρτη θέση φέρνει πιο εύκολα παίκτες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε αντίθεση με τον περυσινό Δεκέμβρη που ο ΟΦΗ ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας η φετινή του πορεία τον κάνει πιο ελκυστικό προς την ευρωπαϊκή αγορά.

Στο μεταγραφικό παζάρι της περασμένης χρονιάς ο ΟΦΗ είχε ψάξει ποδοσφαιριστές είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό, έχοντας καταφέρει αρχικά να τους πείσει για να υπογράψουν με το πρότζεκτ και τη νέα εποχή στην ομάδα, ωστόσο αρκετές από αυτές “χάλασαν” όταν έβλεπαν την βαθμολογία του πρωταθλήματος που έβρισκε τον ΟΦΗ στις τελευταίες θέσεις.

Αυτό φαίνεται πως φέτος έχει αλλάξει. Ο ΟΦΗ μπορεί με μεγαλύτερη ευκολία να φέρει ποδοσφαιριστές στο νησί για την ενίσχυση της ομάδας μιας και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα οδεύοντας προς τα play off και την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μετά από αρκετά χρόνια.

Η αγορά πλέον για τους ανθρώπους του ΟΦΗ είναι πιο ελκυστική αφού εκτός από το πρότζεκτ και την υγεία που βγάζει ο σύλλογος προς τα έξω, ο ποδοσφαιριστής που απασχολεί την ομάδα, βλέπει την πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και βλέπει την ευκαιρία να πάρει ματς και διακρίσεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook