Δύο… δρόμοι και ένα αδιέξοδο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο σημερινό Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ είναι άγνωστο τι θα αποφασιστεί και φαίνεται πως μόνο δύο «δρόμοι» υπάρχουν για να υπάρξει δράση κανονικά από το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλιώς πάμε σε αδιέξοδο. 

Ο πρώτος είναι να οριστούν ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο λόγω χρονικού περιορισμού αλλά και κόστους.

Ο δεύτερος να πείσουν οι ΠΑΕ τους διαιτητές να άρουν την αποχή τους, κάτι που για να συμβεί όμως θα πρέπει να αποσύρουν τις μηνύσεις που έχουν κάνει εναντίον τους.

Οι ΠΑΕ στην συντριπτική πλειοψηφία τους «καίγονται» να μην πάει πίσω το Πρωτάθλημα, καθώς σε αυτή την περίπτωση αφενός θα χάσουν πολλά χρήματα από την ενεργοποίηση σχετικών ρητρών στα Τηλεοπτικά συμβόλαια, αφετέρου το Καλεντάρι θα φορτωθεί με πολλά ματς που θα γίνουν εμβόλιμα, αφού διανύουμε σεζόν Euro και το Πρωτάθλημα, με Πλεϊ οφ και Πλεϊ άουτ, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ενδεχομένως και κάποιες ΠΑΕ να προτείνουν την προσφυγή στην Νομικό… οδό κατά των διαιτητών, ωστόσο αυτό ενδέχεται να επιβαρύνει την κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, έχει ανακύψει ένα σοβαρό πρόβλημα για τη Superleague η οποία πρέπει να καθορίσει τις περαιτέρω κινήσεις της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook