Δ.Σ στην Σούπερ Λιγκ χωρίς να φαίνεται λύση στον ορίζοντα

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στον… αέρα βρίσκεται το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 και οι προβλέψεις οτι θα βρεθεί σήμερα στις 13.30 λύση στον ορίζοντα δυσοίωνες. 

Ομαδικό κώλυμα δήλωσε το σώμα διαιτητών και βοηθών της Superleague 1 την Κυριακή, μία μέρα πριν το σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας, βάζοντας… απαγορευτικό στους ορισμούς της 17ης αγωνιστικής και… μπουρλότο στο Πρωτάθλημα.

Έτσι έχουν δεθεί τα χέρια της ΚΕΔ ώστε να μη γίνουν οι ορισμοί της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Το κώλυμα είναι μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να καλύπτει τις δύο πρώτες αγωνιστικές του 2020 (17η και 18η) και τα ματς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έτσι εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά, το σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας, θα αποφασίσει πως δεν θα έχουμε αγωνιστική δράση για το επόμενο 20ήμερο στην Ελλάδα, αν και στο Κύπελλο που δεν υπάρχει VAR μπορούν να οριστούν διαιτητές από τη Superleague 2.

Ωστόσο, το πρωτάθλημα κινδυνεύει πια να τιναχτεί στον αέρα από τις αποφάσεις των διαιτητών και μετά να αναζητούνται ημερομηνίες για να… στριμωχτούν τα πάντα, σε ένα έτσι κι αλλιώς άκρως «στριμωγμένο» πρόγραμμα.

Η σχετική ενημέρωση για το σημερινό Δ.Σ:  

“Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 30/12/2019 στις 13:30, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Εξαγγελθείσα αποχή “Διαιτητών – Βοηθών Super League     1”.

2/ Διάφορα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook