Είναι ο παίκτης που χαίρεσαι να βλέπεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νέιρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ανέβει την φετινή χρονιά και δείχνει την κανονική του αξία οδηγώντας τον ΟΦΗ στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Τον γνωρίσαμε ως επιτελικό μέσο, ωστόσο με την μεταγραφή Ναμπί, ο Βέρα με τον Ίσις τον πέρασαν στην μεσαία γραμμή μπροστά από τον αμυντικό μέσο, κάτι που τον ανέβασε τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά, αφού ήταν η αποκάλυψη της ομάδας στα τελευταία παιχνίδι της περυσινής χρονιάς.

Φέτος δεν ήταν σίγουρο αν θα μείνει στην ομάδα, ωστόσο οι άνθρωποι του ΟΦΗ κατάφεραν να τον κρατήσουν και φαίνεται πως μέχρι τώρα δικαιώνονται αφού ο Αργεντίνος μέσος είναι η αποκάλυψη στην φετινή προσπάθεια, έχοντας αρκετή επιρροή στην μεγάλη επιτυχία του ΟΦΗ μέχρι τώρα.

Γκολ, ασίστ, μαρκαρίσματα και γενικά μια ηγετική μορφή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπου παρόλο που έχασε το δίδυμο του (Μεγιάδο) δεν το έβαλε κάτω και αυτό φάνηκε αφού με όποιον και να έπαιξε στην μεσαία γραμμή βρισκόταν εύκολα…

Αναμφίβολα είναι από τους κορυφαίους του ΟΦΗ φέτος και ο φίλαθλος κόσμος “γουστάρει” να τον βλέπει μέσα στον γήπεδο γιατί είναι ένας πραγματικός μαέστρος…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook