Μιγκέλ Μεγιάδο: Το “μπουλντόγκ” επιστρέφει

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ήταν 26 Οκτωβρίου όταν ο ΟΦΗ επικράτησε της Ξάνθης με 1-0 στο “Γεντί Κουλέ” χωρίς ωστόσο να χαρεί τη νίκη μιας και έχασε το Μεγιάδο που αποχώρησε τραυματίας. Δυόμιση μήνες αργότερα το “μπουλντογκ” είναι έτοιμο να πατήσει και πάλι χορτάρι…

Λίγες ημέρες αργότερα διαπιστώνεται η σοβαρότητα του τραυματισμού του με αποτέλεσμα στις 5 Νοεμβρίου ο Αργεντίνος μέσος να πραγματοποιήσει επιτυχημένο αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο του δεξιού ποδιού του.

Αμέσως μετά την επέμβαση ο… γολγοθάς του Μεγιάδο για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις άρχισε και με την σωστή καθοδήγηση του ιατρικού επιτελείου, πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Μάλιστα στον ΟΦΗ στοχεύουν το “μπουλντόγκ” να βρίσκεται στην διάθεση του Γιώργου Σίμου στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στις 12 Ιανουάριου. Μάλιστα αν ισχύει και η αποχή των διαιτητών και δεν υπάρξει αγωνιστική δράση ο Αργεντίνος ίσως να προλάβει ακόμα περισσότερα παιχνίδια…

Η απουσία του Μεγιάδο “πόνεσε” σε αρκετά παιχνίδια ειδικά εκτός έδρας τον ΟΦΗ, όμως σιγά σιγά συνήθιζε να ζει χωρίς αυτόν.

Έχει περάσει σχεδόν ένα δίμηνο από την απουσία Μεγιάδο και στον ΟΦΗ πλέον μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, μιας και έχει ξεκινήσει ήδη το ατομικό του πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να βρίσκεται και πάλι στην διάθεση του Γιώργου Σίμου.

Αναμφίβολα θα είναι μια από τις σημαντικότερες επιστροφές στον ΟΦΗ που θα δώσει λύσεις στην μεσαία γραμμή σε ένα κρίσιμο σημείο για την κατάταξη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook