Οι οφειλές στο Νίλι “καίνε” το buy out του Πλατανιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για την ρήτρα απελευθέρωσης του Ισπανού αλλά η αλήθεια είναι πως αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κανένα ποσό που να υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ.

Το ρεπορτάζ του Gentikoule περί ενδιαφέροντος του ΟΦΗ για το Νίλι σήκωσε αρκετή σκόνη ανά την Ελλάδα και όπως ισχύουν οι εκπτώσεις στα σούπερ μάρκετ έτσι και ανάλογα με το Μέσο που δημοσίευσε κείμενο, άλλαζε και το ποσό του buy out του συμβολαίου του.

Άλλου διαβάζαμε για 190.000 ευρώ, αλλού διαβάσαμε για 100.000 ευρώ και πάει λέγοντας. Τι ισχύει όμως; Τίποτα απολύτως γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, οι οφειλές που υπάρχουν από τον Πλατανιά προς το Νίλι σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα της Χανιώτικης ομάδας έχουν ως αποτέλεσμα αυτό το buy out να είναι εντελώς διαπραγματεύσιμο. Μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Ισπανός μπορεί να πάει σε ελληνική ομάδα, στην προκειμένη περίπτωση εάν προχωρήσει το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, με ελάχιστα χρήματα και ο λόγος είναι ότι οφείλονται χρήματα στο Νίλι. Ο Ισπανός που πρόσφατα έγινε και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού αποχώρησε από τον Πλατανιά λόγω των οφειλών που υπήρχαν προς το πρόσωπο του με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ισπανία και να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κάτι που σημαίνει πως ο Πλατανιάς δεν έχει στα χαρτιά του και ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί καθώς τα παραπάνω ποσά δεν παίζουν από την στιγμή που ο 25χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να πάει τζάμπα το επόμενο καλοκαίρι.

Εν κατακλείδι, τα ποσά που ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και βέβαια το γνωρίζουν καλά στον Πλατανιά πως εάν χειριστούν λάθος την υπόθεση θα μείνουν στον άσο όπως θα γίνει και με τον Ουές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook