«Βούρκος» ο ΟΦΗ ξανά εκτός Ηρακλείου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε ένα γήπεδο – χωράφι ο ΟΦΗ εμφανίστηκε ξανά μέτριος εκτός έδρας με αποτέλεσμα να κάνει ο Παναιτωλικός εναντίον του την πρώτη του νίκη με 2-0.

Μπορεί ο ΟΦΗ να έπαιζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ποδόσφαιρο, όμως ο αγωνιστικός χώρος δεν τον βοήθηε να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο, σε ένα ματς που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ για την σωματική ακαιρεότητα των ποδοσφαιριστών…

Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο που δεν μπορούσαν οι δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο Παναιτωλικός και ΟΦΗ είχαν ελάχιστες ευκαιρίες στις δύο εστίες στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ μπορεί να μπήκε δυνατά και να έχασε με τον Φερέιρα δύο ευκαιρίες, ωστόσο από το 15′ και μετά ο Παναιτωλικός βρήκε πατήματα στο γήπεδο, όμως ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε κάτι ιδιαίτερο για τις δύο ομάδες.

Ο χρόνος περνούσε και ο αγωνιστικός χώρος γινόταν χειρότερος, με τον Μανουχο ωστόσο να μην διακόπτει το παιχνίδι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην δούμε μεγάλη ευκαιρία μέχρι το φινάλε του πρώτου ημίχρονου.

Στην επανάληψη δεν υπήρχε κάτι διαφορετικό, αφού οι “λάσπες” και ο κακός αγωνιστικός χώρος επηρέαζε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή και φάουλ δεν άφηναν τους παίκτες να φτιάξουν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Η μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού ήρθε στο 64′ όταν ο Τσιλιανίδης έσκαψε την μπάλα όμως αυτή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κνετ.

Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε τα δοκάρια στο 77′ μετά από σέντρα του Ντίας, ο Μπαΐροβιτς μπαίνει στην πορεία της μπάλας και πιάνει την κεφαλιά αλλά για κακή του τύχη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν ο Μπαΐροβιτς έκανε την μπαλιά, η μπάλα… κόλλησε στο γήπεδο και στρώθηκε στον Ντουάρτε, ο οποίος με τσιμπητό τελείωμα έκανε το 1-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Μανούχος έδωσε πέναλτι και ο Μπαΐροβιτς με άψογη εκτέλεση πέναλτι, έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο που μπορεί να κρατήσει ο ΟΦΗ είναι το ντεμπούτο του Σουρνάκη και του Νοικοκυράκη.

Mπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook