1,5 εκ. ευρώ μπαίνει στα ταμεία της ΠΑΕ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση της ΠΑΕ όπου εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1,5 εκ. ευρώ. Τι σημαίνει η ανακοίνωση του ΟΦΗ, το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ λίγο μετά τις 9.30 αναφέρεται πως “υπέρ της αύξησης του Μ.Κ ψήφισαν οι μέτοχοι: κ. Μιχαήλ Μπούσης, Ερασιτέχνης ΟΦΗ δια του προέδρου του, κ. Ιωάννη Δανδάλη, κ. Μιχαήλ Μυλωνάκης, “Καραντινός Κ. – Μυλωνάκης Μ. Ο.Ε”, “Μυλωνάκης Α.Ε” ενώ κατά της ψήφισαν οι “κα. Βασιλική Τυροβόλη Παλυβού, κ. Ευάγγελος Παλυβός, κ. Γρηγόριος Παλυβός”.

Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι ο Μιχάλης Μπούσης ψήφισε υπέρ της αύξησης μτκ κεφαλαίου ώστε να μπούν άμεσα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ προκειμένου να τρέξουν όλες οι υποθέσεις. Από τα μεταγραφικα ζητήματα μέχρι και άλλες υποθέσεις που αφορούν το club. Η πλευρά της οικογένειας Παλυβού ψήφισε κατά καθώς θεωρεί ότι τα χρήματα που αναλογούν στο ποσοστό τους μπορούν να μπούν και αργότερα ενώ ο Μιχάλης Μπούσης επιθυμεί να μπει τώρα το ποσό του 1,5 εκ. ευρώ προκειμένου να τρέξουν όλες οι υποθέσεις του ΟΦΗ.

Παράλληλα, σύμφωνα και με το νόμο, η οικογένεια Παλυβού έχει χρονικό περιθώριο 14 ημερών μέχρι να καλύψει το ποσοστό τους, αναλογικά πάντα με το 1,5 εκ. ευρώ. Εάν δεν καλυφθεί από εκείνους,μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, τότε αυτό θα γίνει από τον Μιχάλη Μπούση που θα υπερκαλύψει προσωπικά το ποσό της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου βάζοντας στα ταμεία της ΠΑΕ 1,5 εκ. ευρώ – κάτι που σημαίνει πως θα αυξηθεί και το ποσοστό των μετοχών του στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου “Θ. Βαρδινογιάννης”. Πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1,5 εκ. ευρώ, με δικαίωμα προτίμησης στους μετόχους της εταιρίας, η οποία εγκρίθηκε.

Υπέρ της αύξησης του Μ.Κ ψήφισαν οι μέτοχοι: κ. Μιχαήλ Μπούσης, Ερασιτέχνης ΟΦΗ δια του προέδρου του, κ. Ιωάννη Δανδάλη, κ. Μιχαήλ Μυλωνάκης, “Καραντινός Κ. – Μυλωνάκης Μ. Ο.Ε”, “Μυλωνάκης Α.Ε”.

Κατά της έκτακτης αύξησης Μ.Κ ψήφισαν οι μέτοχοι: κα. Βασιλική Τυροβόλη Παλυβού, κ. Ευάγγελος Παλυβός, κ. Γρηγόριος Παλυβός.

Το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε στην εναρμόνιση του καταστατικού της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, σύμφωνα με το νόμο 4548/2018 ψηφίστηκε ομόφωνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook