Θέμα: Εντυπωσιάστηκε ο Φαν Σιπ με τρεις παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός έφυγε από το “Γεντί Κουλέ” με τρία ονόματα ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ.

Ο Τζον Φαν Σιπ βρέθηκε στο “Γεντί Κουλέ” παρακολουθώντας το ντέρμπι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό και αποχωρώντας από την Κρήτη είχε στο μπλοκάκι του σημαδεμένα τρία ονόματα. Αυτά των Κοσμά Τσιλιανίδη, Νίκου Μαρινάκη αλλά και του Δημήτρη Σωτηρίου.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που πραγματοποιούν μια τρομερή χρονιά και ενδεχομένως την κορυφαία της καριέρας τους ήταν ανάμεσα στους διακριθέντες του ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο “Τσίλια” ήταν ο δημιουργός του γκολ του Φιγκεϊρέντο, ο Μαρινάκης έκανε ένα τρομερό παιχνίδι με μοναδικό ψεγάδι το λάθος στο γκολ της ισοφάρισης του Παναθηναϊκού και ο Σωτηρίου με τις επεμβάσεις του σε όλο το παιχνίδι κράτησε ζωντανό τον ΟΦΗ.

Θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο πως ο Τζον Φαν Σιπ έχει συλλέξει πληροφορίες και από τον Διευθυντή των Εθνικών ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη, που έτσι και αλλιώς παρακολουθεί τον ΟΦΗ αλλά και πάλι είναι σίγουρο πως η απόδοση των τριών ποδοσφαιριστών κινείται σε πολύ υψηλά στάνταρ στο φετινό πρωτάθλημα και αξίζουν μια κλήση, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, όπως είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξη του και ο Γιώργος Σαμαράς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook