Video | Το τέλειο γκολ: Τotal football από τον ΟΦΗ με 11 πάσες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μαθήματα ποδοσφαίρου παραδίδει ο ΟΦΗ που κόντρα στον Παναθηναϊκό σκόραρε με απίστευτη κυκλοφορία της μπάλας αλλάζοντας 11 πάσες μέχρι να σκοράρει ο Φιγκεϊρέντο.

Το γκολ της χρονιάς πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σίμου παραδίδοντας μαθήματα απόλυτου ποδοσφαίρου. Για να φτάσει η μπάλα στον Φιγκεϊρέντο, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ άλλαξαν 11 πάσες (!!) συμμετέχοντας στην εκδήλωση της επίθεσης οι 7 από τους 11!

Για να έρθει το γκολ του Ζοάο Φιγκεϊρέντο, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δεν άλλαξαν ούτε μια, ούτε δύο πάσες αλλά 11 σε μια επίθεση όπου ο ΟΦΗ έχτισε ολόκληρη την υπόθεση του με υπομονή και αψεγάδιαστη κυκλοφορία της μπάλας και αφού πέρασε από 7 ποδοσφαιριστές για να καταλήξει στο πλασέ του “Φίγκε”. Το γκολ του Φιγκεϊρέντο δεν είναι το μόνο που έχει πετύχει ο φετινός ΟΦΗ, είχε προηγηθεί εκείνο κόντρα στον Άρη το περασμένο Σάββατο αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την φιλοσοφία του Γιώργου Σίμου και του ποδοσφαιρικού τμήματος επιβεβαιώνοντας όλους όσους λένε ότι είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Δείτε το video

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook