Video | Επιστήμονας Βαρούχας: Ανακάλυψε επιθετικό φάουλ στην αποβολή Σένγκεφελντ και οφσάιντ στον “Φίγκε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο κυρ Παναγιώτης έδωσε νέο ρεσιτάλ στην ΕΡΤ με την διαιτησία του αγώνα του “Γεντί Κουλέ”.

Ο τηλεκριτικός της διαιτησίας που τον θαυμάζουμε κάθε εβδομάδα αφού μπαίνει στα σπίτια όλων των Ελλήνων μέσα από την κρατική τηλεόραση έδωσε νέο ρεσιτάλ το βράδυ της Τετάρτης. Ο άνθρωπος που όσο περνούν τα χρόνια αποδεικνύεται πως όχι μόνο είναι πίσω από την εποχή του αλλά δεν έχει και καμία απολύτως σχέση με την διαιτησία του 2019. Ο Παναγιώτης ο Βαρούχας λοιπόν σε ένα νέο, μοναδικό και ανεπανάληπτο ρεσιτάλ ανακάλυψε, όπως όλοι οι επιστήμονες του πλανήτη, επιθετικό φάουλ του Στάικου στην φάση της αποβολής του Σένγκεφελντ καθώς υποστήριξε ότι έχει προηγηθεί φάουλ του Στάικου πριν ο στόπερ του Παναθηναϊκού δεχτεί την δεύτερη κίτρινη.

Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, η παρακάτω φωτογραφία αρχικά ξεφτιλίζει τον Παναγιώτη Βαρούχα που σε προηγούμενη εκπομπή είχε ξεπεράσει κάθε όριο γραφικότητας κρατώντας τον Σίμο στο στούντιο για να του… κάνει μάθημα διαιτησίας δείχνοντας βέβαια πως έχει μαλώσει με το χιούμορ.

Όσον αφορά τα γκολ των Μακέντα, Φιγκεϊρέντο ο Βαρούχας έκανε το αμίμητο: Εξίσωσε τα δύο γκολ λέγοντας πως είναι οφσάιντ και οι δύο παίκτες ενώ είναι ξεκάθαρο πως ο Μακέντα είναι ένα βήμα μπροστά και είχε την έμπνευση να τον βγάλει οφσάιντ.

Δείτε το video και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook