Φαν’τ Σιπ: “Μαχλάς, Σαμαράς σπουδαίοι επιθετικοί”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Νίκο Μαχλά και Γιώργο Σαμαρά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φαν’τ Σιπ στις δηλώσεις του στην κάμερα της Νοva.

«Είμαι εδώ για να δω τον αγώνα και τους παίκτες, αλλά και για να δω τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ. Πάντα είναι ενδιαφέρον για μένα να βλέπω τα προπονητικά κέντρα των ομάδων. Γνωρίζω καλά και τον Νίκο Μαχλά, οπότε είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο ΟΦΗ παίζει καλό ποδόσφαιρο, είχα δει και το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου κέρδισε, αλλά και με τον Ολυμπιακό που τον δυσκόλεψε. Ως ομοσπονδιακός τεχνικός πρέπει να παρακολουθώ συνέχεια νέους παίκτες και να είμαι ανοιχτός» είπε αρχικά ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του Gentikoule για την επίσκεψη του στο ΒΑΚ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στον Νίκο Μαχλά και τον Γιώργο Σαμαρά: «Τόσο ο Μαχλάς όσο και ο Σαμαράς ήταν σπουδαίοι επιθετικοί».

Τέλος ανέφερε: «Είναι ένα καλό σημάδι. Δείχνουν τον ενθουσιασμό τους και αποδεικνύουν πως μπορούν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Έχω κάποια επικοινωνία με τους παίκτες, με μηνύματα και τηλέφωνα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook