Πάει στο “Βαρδινογιάννειο” ο Φαν Σιπ, “τσεκάρει Τσιλιανίδη, έχει καλή εικόνα για Μαρινάκη, Σωτηρίου”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην Κρήτη ώστε να παρακολουθήσει Έλληνες παίκτες του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού αλλά και να τσεκάρει τις εγκαταστάσεις του ΒΑΚ που θα φιλοξενούν την Εθνική όταν θα έχρι έδρα το Παγκρήτιο.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου στο novasports.gr

Ο Ολλανδός τεχνικός της Ελλάδας εκμεταλλεύεται πλήρως το διάστημα των τριών μηνών ανάμεσα στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας ώστε να σχηματίσει πλήρη εικόνα για αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχει στη λίστα.

Έτσι, για πρώτη φορά θα βρεθεί στο Ηράκλειο ώστε να παρακολουθήσει από κοντά παίκτες της ομάδας της Κρήτης η οποία τον έχει εντυπωσιάσει. Δεν είναι άλλωστε και λίγοι οι Έλληνες στον ΟΦΗ που κάνουν πολύ καλή χρονιά φέτος.

Για παράδειγμα παίκτης που έχει εδώ και καιρό στη λίστα του είναι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ενώ πολυ καλή γνώμη έχει και για τους Μαρινάκη και Σωτηρίου.

Ασφαλώς θα ξαναδεί παίκτες του Παναθηναϊκού που έχει ήδη τσεκάρει με τον Χατζηγιοβάνη να είναι ένας εξ αυτών. Κουρμπέλης και Διούδης ουσιαστικά αποτελούν μέλη της γαλανόλευκης, ενώ στη λίστα εσχάτως έχει μπει και ο Πούγγουρας.

Παράλληλα ο Τζον Φαντ Σχιπ θα ξεναγηθεί από ανθρώπους του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, στο ΒΑΚ αλλά και στο Γεντί Κουλέ (όπου θα παίξει δύο ματς η Ελπίδων). Άλλωστε η Εθνική ομάδα εφόσον ολοκληρωθούν οι εργασίες στο στέγαστρο του Παγκρητίου θα έχει έδρα της το Ηράκλειο μέχρι το 2022 και θέλει να έχει εικόνα για τις εγκαταστάσεις που θα προπονείται η ομάδα αλλά και το γήπεδο που θα φιλονεί τα παιχνίδια της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook