Με συνταγή Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τους 10 του Σαββάτου και τον Φερέιρα αντί του Σεμέντο θα ξεκινήσει ο ΟΦΗ με μοναδικό σκοπό την δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Πιο συγκεκριμένα ο Σωτηρίου θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τον Κουτρουμπή και τον Γιαννούλη να απαρτίζουν το αμυντικό δίδυμο μετά την καλή τους παρουσία στο ματς με τον Άρη. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Κοροβέσης που ήταν από τους κορυφαίους την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ ο Μαρινάκη θα καλύψει το δεξί άκρο.

Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο Σακόρ, Νέιρα έχει αρχίσει και δένει και αυτό δεν πρόκειται να το “χαλάσει” ο Γιώργος Σίμος. Σε ελεύθερο ρόλο θα παίξει για μια ακόμα φορά ο Τσιλιανίδης που θα καλύψει το κενό του Ναμπί.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Βαζ που παίρνει και πάλι φανέλα βασικού μετά το καλό παιχνίδι και το γκολ με τον Άρη, ενώ αριστερά θα παίξει ο Φερέιρα στην θέση του Σεμέντο.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Φιγκεϊρέντο, ο οποίος μετά το γκολ κόντρα στον Άρη έχει ψυχολογία και θέλει ο Γιώργος Σίμος να τον εκμεταλλευτεί μπροστά μιας και ο Παναθηναϊκός έχει τα προβλήματα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά πάσα πιθανότητα ο Σεμέντο θα βρίσκεται στην αποστολή, όμως δεν θα ξεκινήσει βασικός, ωστόσο ανάλογα με το παιχνίδι μπορεί ο Γιώργος Σίμος να τον ρίξει στην μάχη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook