ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Με Σεμέντο κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 23χρονος εξτρέμ ζήτησε και μπήκε στην αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι.

Απίστευτη κατάθεση ψυχής από τον Λισάντρο Σεμέντο που δείχνει το πάθος, την θέληση και το δέσιμο του με τον ΟΦΗ ζητώντας από τον Γιώργο Σίμο να τον ρίξει στην μάχη με τον Παναθηναϊκό. Ο μεσοεπιθετικός από το Κάπε Βέρντε ναι μεν έκανε ατομικό πρόγραμμα (βγάζοντας πάντως κανονικά όλη την προπόνηση) ωστόσο δεν έχει νιώσει καθόλου ενοχλήσεις και για αυτόν τον λόγο, μετά από συζήτηση με το ιατρικό τιμ της ΠΑΕ, ζήτησε από τον τεχνικό του ΟΦΗ να τον πάρει στην αποστολή δείχνοντας τεράστια δίψα για να βοηθήσει την ομάδα.

Εν συνεχεία το ιατρικό τιμ έδωσε το “οκ” και ο Σεμέντο συμπεριελήφθηκε στην 20αδα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Παρότι η φύση του τραυματισμού που υπέστη κόντρα στον Άρη δεν αλλάζει, τεράστιο ρόλο έπαιξε η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή για να μπει μέσα και “σύμμαχο” αποτέλεσε το γεγονός ότι για δεύτερο 24ωρο δεν έχει αισθανθεί ενοχλήσεις στον τραυματισμένο του ώμο.

Μετά από αυτήν την απρόσμενα θετική εξέλιξη, όλα δείχνουν πως ο Λισάντρο Σεμέντο θα είναι στην τελική 18αδα και δεν αποκλείεται, ανάλογα με την εικόνα του αγώνα, να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook