ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Πόσο άλλαξες;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πέρυσι τον ίδιο μήνα ο ΟΦΗ κατάφερε να κάνει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό με 3-1 παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια της παραμονής.

Δεκέμβρης ήταν και η περυσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο “Γεντί Κουλέ” με τον ΟΦΗ να έψαχνε νίκη… οξυγόνο κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό που είχε καλή πορεία μέχρι τότε στο πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ ήταν εντυπωσιακός και με τα γκολ των Δεληγιαννίδη, Κοροβέση και Πλατέλλα κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη κόντρα στους “πράσινους” που είχαν ισοφαρίσει με τον Κάτσε.

Βέβαια αν δει κάποιος τους σκόρερ, θα καταλάβει ότι έχουν αλλάξει αρκετά οι ομάδες, αφού μόνο ο Κοροβέσης θα βρίσκεται στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού τον Δεληγιαννίδη δύσκολα θα τον δούμε.

Οι ενδεκάδες της περυσινής αναμέτρησης:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Νάστος, Μεγιάδο (91′ Μιχόγεβιτς), Κυριακίδης, Πλατέλας (85′ Κουτσιανικούλης), Σασί (72′ Παπαστεριανός), Βουό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (83′ Στάικος), Χατζηγιοβάνης, Ινσούα (63′ Χατζηθεοδωρίδης), Κουρμπέλης, Κάτσε, Δώνης (62′ Καμπετσής), Μπουζούκης, Μακέντα.

Φέτος ο ΟΦΗ θέλει να κάνει κάτι παρόμοιο όχι όμως για την παραμονή, αφού η ομάδα έχει κάνει από τα καλύτερα ξεκινήματα των τελευταίων ετών και δίνει την δική της “μάχη” για την είσοδο στην εξάδα και τα Play Off.

Οι δύο ομάδες και ειδικά ο ΟΦΗ έχουν αλλάξει αρκετά και σίγουρα αναμένεται ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι το απόγευμα της Τετάρτης στο “Γεντί Κουλέ”.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νέιρα, Σεμέντο (Φερέιρα), Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο (Μάνος), Βαζ (Σταϊκος), Κοροβέσης

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Νούνες, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (80’ Μπεκ), Ζαχίντ (53’ Περέα), Μακέντα (87’ Καμπετσής)

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook