Να μιλήσει ο νόμος του “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ φουλάρει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό έχοντας μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς για να δώσει συνέχεια μετά το ματς με τον Άρη.

Ο Γιώργος Σίμος κορυφώνει την προετοιμασία του για το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό με την ψυχολογία να είναι στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη – ανατροπή επί του Άρη στο Γεντί Κουλέ, έχοντας εκτός τους τρεις κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Ναμπί – Μεγιάδο και Σεμέντο. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη, έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όποτε τους χρειαστεί.

Φέτος ο ΟΦΗ έχει τρομερή εικόνα στην έδρα του, αφού αν εξαιρέσουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ, όλα  τα άλλα παιχνίδια είναι νίκες με ωραία μπάλα και έτσι θα βάλει στόχο να συνεχίσει τις νίκες για να παραμείνει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα που θα του δώσει μεγάλη ώθηση για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σίγουρα και ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος που θα κρίνει πολλά στους στόχους της ομάδας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook