Τα Cretoons σύμμαχος του ΟΦΗ και της AVIS για ασφαλή οδήγηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πριν από μερικές εβδομάδες ο ΟΦΗ προχώρησε σε μια πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα, ενέργεια προχωρώντας στην ενημέρωση των διερχόμενων οδηγών και σε συνεργασία με την AVIS είχαν ακόμα έναν… σύμμαχο που έκλεψε την παράσταση.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τα Cretoons, τo άκρως Κρητικό project (είδατε που κολλάει και εδώ η λέξη – συνώνυμο του ΟΦΗ) που ξεκίνησε στη Κρήτη το 2015 από τον Λευτέρη Παναγουλόπουλο και την Leftgraphic, θέλοντας να δώσουν τη δική τους πινελιά στη τουριστική αγορά.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο ΟΦΗ σε συνεργασία με την AVIS προχώρησαν σε μια πανέμορφη ιδέα: Όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος “στήθηκαν” στα φανάρια που βρίσκονται μπροστά από το Talos Plaza μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια προς τους διερχόμενους οδηγούς θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για ασφαλή οδήγηση στους δρόμους της Κρήτης.

Όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, παίκτες, τεχνικό τιμ, μέλη της διοίκησης, ντύθηκαν με τα μπλουζάκια των Cretoons. Με μότο, φυσικά, την φράση του Μιχάλη Μπούση “ένα νησί, μια ομάδα” τα μπλουζάκια συνδύασαν το Κρητικό ταπεραμέντο, τα ονόματα που αποτελούν τεράστια μεγέθη, στον δικό τους χώρο το καθένα, του ΟΦΗ και της AVIS αλλά και τις ιδιαίτερες φιγούρες των Cretoons.

“Κοπέλια το νου σας στσι δρόμους” έγραφε χαρακτηριστικά το μπλουζάκι στέλνοντας μήνυμα για ασφαλή οδήγηση. Μάλιστα αυτό που χρειάζεται να πούμε είναι πως το σχέδιο των T – Shirts σχεδιάστηκε και αφού προτάθηκε από την AVIS στον ΟΦΗ, τα στελέχη της ΠΑΕ μένοντας απόλυτα ευχαριστημένα από το τελικό αποτέλεσμα έδωσαν το τελικό “οκ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook