Σκόρπισε χαμόγελα η εμφατική παρουσία του Σίσιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μεγάλη ικανοποίηση σκόρπισε στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ η εμφάνιση του Μίρνες Σίσιτς στη Νέα Σμύρνη, αφού βλέπουν τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό να «ανεβαίνει» σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε δυναμικά την χρονιά με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Εργοτέλη, στο ντεμπούτο του με τα “ασπρόμαυρα” ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Βέβαια, η παρουσία του Μίρνες Σίσιτς ίσως να οφειλόταν και στο γεγονός ότι ο ΟΦΗ κλήθηκε να παίξει κάπως αμυντικά απέναντι σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός με τον Σλοβένο να περνάει ουσιαστικά απαρατήρητος.

Αυτό φάνηκε και από τις επιλογές του Νίκου Αναστόπουλου που τον έκανε αλλαγή σχετικά νωρίς στα δύο προηγούμενα παιχνίδια (στο 62′ βγήκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο 68′ σε αυτό με τον Ολυμπιακό) ενώ αντιθέτως κόντρα στον Πανιώνιο ήταν η μοναδική φορά που αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Άλλωστε, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο “Αναστό” – σύμφωνα με όσα είχε δείξει την προηγούμενη εβδομάδα – προετοίμαζε τον ΟΦΗ κάνοντας πλάνα με βασικό τον Παπουλή και όχι τον Σίσιτς. Ωστόσο η γαστρεντερίτιδα που “χτύπησε” τον 25χρονο μεσοεπιθετικό άλλαξε ξανά τα πλάνα του τεχνικού του ΟΦΗ.

Η εμφάνιση του Σλοβένου που δεν κρίνεται μόνο από τα δύο γκολ που πέτυχε σκόρπισε πολλά χαμόγελα στο Νίκο Αναστόπουλο αφού ο Σίσιτς “ανεβάζει στροφές” σε μια κρίσιμη καμπή της περιόδου όπου πλέον το πρόγραμμα “μαλακώνει” και ο ΟΦΗ καλείται να δείξει ότι είναι το φαβορί απέναντι σε ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης, ο Άρης και η Κέρκυρα. Άλλωστε και ο ίδιος ήδη δείχνει στις προπονήσεις ότι είναι πλέον πανέτοιμος από φυσικής κατάστασης αφού η πολύμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους δεν του είχε επιτρέψει να είναι έτοιμος στα προηγούμενα παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook