Σεμέντο: Ένας… άγνωστος που ηγείται της επίθεσης του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στις 27 Ιουνίου ο ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Πορτογάλου εξτρέμ, Λισάντρο Σεμέντο, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Κύπρο και Ολλανδία, με αρκετούς φιλάθλους της ομάδας να αναρωτηθούν για την ποιότητα του και την κατάσταση που βρίσκεται.

Ο 23χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, το 2017 αγωνίστηκε στον Απόλλων Λεμεσού, ενώ ενδιάμεσα τον παραχώρησε δανεικό στη Φορτούνα Σιτάρντ. Η ολλανδική ομάδα τον απέκτησε το περυσινό καλοκαίρι. Τη σεζόν που τελείωσε πέτυχε τρία γκολ σε 28 ματς στην Eredivisie και ένα γκολ σε τέσσερα ματς στο KNVB Beker (κύπελλο).

Αρκετός κόσμος λίγες ώρες μετά την μεταγραφή είχε τις επιφυλάξεις του για τον ποδοσφαιριστή, μιας και δεν τον ήξερε κανένας πριν ακουστεί για τον ΟΦΗ. Κάτι τέτοιο δεν ίσχυε με τους ανθρώπους της ομάδας, αφού άπαντες στην διοίκηση και συγκεκριμένα ο Γιάννης Σαμαράς ήξερε την ποιότητα και το ταλέντου του ποδοσφαιριστή, θέλοντας έτσι να τον φέρει στην ομάδα για να κάνει την διαφορά στα εξτρέμ…

Ολλανδικά μέσα έγραφαν για μεταγραφή έκπληξη στον ΟΦΗ μιας και είναι παίκτης με ποιότητα και όρεξη για διάκριση στην καλύτερη δυνατή ηληκία για να κάνει το… βήμα παραπάνω.

Όλα τα παραπάνω ο Σεμέντο τα επιβεβαίωσε με το… καλημέρα στην Ολλανδία, αφού από τις πρώτες προπονήσεις τράβηξε τα βλέμματα πάνω του με την όρεξη του και την ποιότητα του, έχοντας μάλιστα και γκολ στα φιλικά.

Ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι, στις πρώτες 12 αγωνιστικές είναι από τους κορυφαίους του ΟΦΗ, έχοντας καταφέρει να… κλέψει τις εντυπώσεις να γίνει αγαπητός στον κόσμο της ομάδας, ενώ παράλληλα βρίσκεται και στην κορυφή των σκόρερ στον ΟΦΗ έχοντας 6 τέρματα.

Ο ίδιος φαίνεται να αναγεννιέται στον ΟΦΗ μετά από μια κακή χρονιά και είναι ακόμα στην αρχή, μιας και έχει να δείξει ακόμα πολλά περισσότερα, μέσα στη σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας… άγνωστος κατάφερε σε λίγους μήνες να γίνει γνωστός, αγαπητός και ηγέτης της επίθεσης του ΟΦΗ!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook