Το ερωτηματικό στο κέντρο της άμυνας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο Γιώργος Σίμος ετοιμάζει τα πλάνα της ενδεκάδας…

Η αμυντική τετράδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αφού είδαμε ότι στο Περιστέρι δεν πήρε θετικά μηνύματα από την αμυντική λειτουργία των ποδοσφαιριστών αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να γνωρίσει την ήττα σε… νεκρό χρόνο.

Έτσι στο ματς με την ΑΕΚ ο Γιώργος Σίμος αναμένεται να κάνει αλλαγές στην τετράδα μιας και επιστρέφει ο Κοροβέσης που ήταν τιμωρημένος και θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Γιαννούλη να πηγαίνει και πάλι στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και μετά οι δύο θέσεις παραμένουν ερωτηματικό μιας και σημαντικό ρόλο θα παίξει η θέση του Μαρινάκη, αφού αν ο νεαρός αμυντικός αγωνιστεί στόπερ δίπλα στον Γιαννούλη τότε ο Μπράουν θα πάρει και πάλι φανέλα βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας.

Αν ο 41χρονος τεχνικός θελήσει να χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας τον Γιώργο Κουτρουμπή δίπλα στον Κώστα Γιαννούλη, τότε ο Μαρινάκης μετά από τρία παιχνίδια στα στόπερ θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook