Η πιο κρίσιμη αγωνιστική…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου μοιάζει κομβική για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού ο ΟΦΗ μπορεί να βρεθεί μετά το τέλος αυτής από τρίτος μέχρι και όγδοος.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου φιλοξενεί την ΑΕΚ στο “Γεντί Κουλέ” το απόγευμα του Σαββάτου και άπαντες θέλουν να πανηγυρίσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο, μιας και μας έχει συνηθίσει έτσι από την αρχή της χρονιάς.

Η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον ΟΦΗ αφού αναμένεται να κρίνει πολλά για την πορεία του στην βαθμολογία. Τι εννοούμε με αυτό; Εφόσον καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης αυτόματα θα ανέβει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα δει με άλλο μάτι την συνέχεια της φετινής χρονιάς, αφήνοντας μάλιστα πίσω του και την ΑΕΚ.

Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας που δεν θέλει κανείς στον ΟΦΗ να σκέφτεται η ομάδα εφόσον δεν είναι και τυχερή με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μπορεί να φτάσει μέχρι και 8ος. Πως θα γίνει αυτό; Εφόσον Ατρόμητος, Άρης και Λάρισα μπορέσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα σε Ξάνθη, Λαμία και Βόλο αντίστοιχα…

Έτσι στον ΟΦΗ δεν τον παίρνει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη εφόσον θέλει να βάλει τον πήχη ψηλά την φετινή χρονιά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook