ΟΦΗ – ΑΕΚ: Πόσο άλλαξες;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί το Σάββατο την ΑΕΚ στο “Γεντί Κουλέ” σε ένα ματς που δεν θα έχει καμία σχέση με την περυσινή αναμέτρηση και τη νίκη των φιλοξενούμενων με 3-0.

Την περασμένη χρονιά ο ΟΦΗ μετά το… τραγικό λάθος του Κομεσίδη και την αποβολή του, δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια ήττα με 3-0, σε ένα ματς που πριν την έναρξη του κανείς δεν προμήνυε τέτοια εξέλιξη.

Παρόλα αυτά η αναμέτρηση του Σαββάτου δεν έχει να κάνει σε τίποτα με αυτή από πέρυσι αφού και ο ΟΦΗ είναι πιο ισχυρός και έτοιμος για τέτοια παιχνίδια και η ΑΕΚ έχει αρκετά προβλήματα με αποκορύφωμα αυτό του προπονητή, αφού έρχεται στο Ηράκλειο με τον Κωστένογλου που ίσως να είναι και το τελευταίο ματς ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Πέρυσι η ΑΕΚ είχε τον ίδιο στόχο με φέτος στην πρώτη τριάδα, τετράδα για να διεκδικήσει μέσα από τα πλέι οφ τον τίτλο, ενώ από την άλλη ο ΟΦΗ πέρυσι “πάλευε” για την παραμονή του, ενώ τώρα δείχνει έτοιμος να ψάξει μέχρι τέλος την είσοδο του στην εξάδα.

Το Gentikoule σας θυμίζει τις περυσινές ενδεκάδες και τις πιθανές ενδεκάδες για αύριο, ούτως ώστε να συγκρίνεται πόσο άλλαξαν οι δύο ομάδες από την τελευταία φορά που κοντραρίστηκαν στο “Γεντί Κουλέ”.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπολάκης, Κοροβέσης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Μιχόγεβιτς, Κυριακίδης, Αραβίδης, Πλατέλλας, Σάσι.
ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιγκρίνσκι, Τόσιτς, Γκάλο, Λόπεζ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Πόνσε.

Ενώ για φέτος αναμένεται να δούμε με βάση την τελευταία ενδεκάδα τους:

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Μπράουν, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί, Σεμέντο, Τσιλιανίδης, Μάνος
ΑΕΚ: Μπάρκας, Βράνιες, Σβάρνας, Μπακάκης, Λόπεζ, Σιμάο, Σιμόες, Μάνταλος, Ντέλετιτς, Ολιβέιρα, Λιβάγια.

Καταλαβαίνει κανείς ότι και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει αρκετά από την τελευταία φορά που κοντραρίστηκαν και έτσι αναμένεται να δούμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από ότι είδαμε πέρυσι…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook