Ο πεισμωμένος Τσιλιανίδης!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα στην αρχή του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ της ομάδας, όμως στα τελευταία παιχνίδι έχει χάσει την καλή του απόδοση, χωρίς ωστόσο να σταματάει να παλεύει και να βοηθάει την ομάδα.

Ο νεαρός εξτρέμ μετά τις συνεχόμενες ήττες του ΟΦΗ φαίνεται αρκετά πεισμωμένος για την εικόνα τόσο της ομάδας όσο και την δικιά του ψάχνοντας έτσι την επιστροφή του σε  αυτά που μας είχε συνηθίσει.

Αναμφίβολα ο “Τσίλια” είναι ένας παίκτης βαρόμετρο για την φετινή πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και ο Γιώργος Σίμος θα ήθελε να τον δει να επιστρέφει στις καλές του εμφανίσεις και στα γκολ στο ματς με την ΑΕΚ αφού είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σήμερα ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ φάνηκε πεισμωμένος και διψασμένος να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, αφού στο δίτερμα σε μικρό χώρο έπαιζε με πάθος ζητώντας συνεχώς την μπάλα, ενώ σε φάσεις που έχαναν την κατοχή έτρεχε να πιέσει και να ξανά κερδίσει…

Αυτό είναι ένα θετικό μήνυμα από τον Τσιλιανίδη, ο οποίος σε κάθε παιχνίδι δείχνει το πάθος του για το ποδόσφαιρο, κάτι που αρέσει στον Σίμο με τον νεαρό τεχνικό να περιμένει αρκετά από τον ίδιο στο ματς του Σαββάτου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook