Όλοι πάνω από τον Σακόρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νορβηγός δεν πατάει καλά στο γήπεδο, εν αντιθέσει με την εικόνα που δείχνει στην προπόνηση όμως όλοι στον ΟΦΗ στηρίζουν τον 23χρονο μέσο. Ο θάνατος συγγενικού του προσώπου που τον έριξε ψυχολογικά. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Από την πρώτη στιγμή που “μετακόμισε” από την Νορβηγία στην Ελλάδα ο Σακόρ αποτέλεσε ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τον ΟΦΗ, έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις με μια μεγάλη ομάδα της Σουηδίας όπως είναι η Γκέντεμποργκ, με τους ανθρώπους της ομάδας να πιστεύουν σε αυτόν και να επενδύουν σε αυτόν και στις δυνατότητες του.

Ο Σακόρ την περασμένη χρονιά στάθηκε άτυχος, αφού πάνω που έβρισκε ρυθμό με την ομάδα ήρθε ο τραυματισμός του που τον άφησε έξω για αρκετό καιρό ενώ δεν έδειχνε να έχει προσαρμοστεί άμεσα.

Φέτος η χρονιά ξεκίνησε εντυπωσιακά για τον ίδιο, αφού στην Ολλανδία ήταν από τους κορυφαίους του ΟΦΗ δείχνοντας πως φέτος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, βγάζοντας έναν ηγετικό χαρακτήρα με ποιότητα, κάνοντας τους πάντες να μιλάνε για αυτόν.

Παρόλα αυτά μέσα στην χρονιά και γενικά στα επίσημα παιχνίδια ο Νορβηγός έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις του, δείχνοντας μάλιστα να μην έχει καθαρό μυαλό, πράγμα που τον εμποδίζει να δώσει αυτά που γνωρίζει…

Στον ΟΦΗ συνεχίζουν ωστόσο να πιστεύουν στις ικανότητες του νεαρού μέσου και άπαντες είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή, θέλοντας έτσι να του δώσουν ψυχολογία για την συνέχεια, μιας και όλοι ξέρουν τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα την φετινή χρονιά, αφού το ρεποράζ αναφέρει ότι στις προπονήσεις πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες ο Σακόρ δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές του, αφού έφυγε από την ζωή ένα στενό συγγενικό του πρόσωπο το οποίο επηρέασε ψυχολογικά τον ίδιο με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να “πέφτουν” πάνω του και να τον στηρίζουν καθημερινά.

Ο ΟΦΗ στηρίζει μέχρι τέλος τον Σακόρ, πιστεύοντας στις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή μιας και είναι ακόμα 23 χρονών και έχει όλα τα… φόντα να κάνει το βήμα παραπάνω.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook