Γιατί ο Σίμος έκανε την αλλαγή στο 93′

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύς λόγος έγινε για την είσοδο του Φερέιρα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Aρκετή συζήτηση σήκωσε η απόφαση του Γιώργου Σίμου να περάσει τον Βραζιλιάνο εξτρέμ στο παιχνίδι του Περιστερίου και ενώ απέμεναν δευτερόλεπτα για την λήξη του. Από την μια υπάρχει η άποψη ότι ο τεχνικός του ΟΦΗ έπρεπε να περάσει στο παιχνίδι έναν μεσοαμυντικό προκειμένου να κρατήσει το αποτέλεσμα. Από την μια πλευρά αυτή η άποψη δεν είναι λανθασμένη καθώς πάντα ένας βαθμός που παίρνεται εκτός έδρας είναι πολύτιμος.

Από την άλλη βέβαια υπάρχει και η επιθετική φιλοσοφία του ΟΦΗ αλλά και το γεγονός ότι ο 41χρονος τεχνικός “πόνταρε” στο γεγονός ότι η ομάδα θα μπορούσε να βγάλει μια φάση στην αντεπίθεση στηριζόμενη στην ταχύτητα του Φερέιρα. Από την στιγμή που ο Ατρόμητος είχε βγει μπροστά ψάχνοντας το γκολ που θα του δώσει προβάδισμα, ο Σίμος πίστεψε πως η είσοδος του ξεκούραστου Φερέιρα θα μπορούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια αντεπίθεση που θα απέφερε και το νικητήριο τέρμα.

Στο ποδόσφαιρο άλλωστε υπάρχουν τα ρίσκα, που άλλοτε τα παίρνει ένας προπονητής και δικαιώνεται και άλλοτε δεν βγαίνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook