Μία ήττα στο τέλος πάντα “πονάει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ στις 22 Μαϊου “σκότωσε” τον Πλατανιά στο 90+5′, όμως την Κυριακή στο Περιστέρι με το γκολ του Γιακουμάκη, που δέχθηκε στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων, πέρασε στην αντίπερα… όχθη των συναισθημάτων.

Ο ΟΦΗ το περασμένο Μαϊο νίκησε 3-2 τον Πλατανιά στο συγκλονιστικό 2ο μπαράζ του Ηρακλείου με απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Ναμπί στο 90+5′ και παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία.

Λίγους μήνες μετά, ο Γιακουμάκης “εκτέλεσε¨τον ΟΦΗ στο 90 και πέντε, δίνοντας την νίκη στον Ατρόμητο με 2-1.

Φυσικά τα δύο γκολ δεν μπαίνουν στην ίδια… ζυγαριά, αφού το γκολ του Αγγλου είχε ξεχωριστή βαρύτητα, ωστόσο τα συναισθήματα του να κερδίζεις στο φινάλε είναι άκρως αντίθετα από το να δέχεσαι γκολ και αυτό το έζησε για τα καλά ο ΟΦΗ στο…πετσί του.

Η ήττα πάντως “πόνεσε”, αφού ήταν η τρίτη συνεχόμενη στο Πρωτάθλημα (και 4η συνολικά αν βάλουμε και το ματς Κυπέλλου στην Καβάλα) και σίγουρα το… καμπανάκι τείνει να εξελιχθεί σε… καμπάνα.

Στο ματς με την ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο (30/11, 19.30) το θετικό αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ είναι “εκ των ων ουκ άνευ”, αφού ναι μεν βρίσκεται ψηλά στον πίνακα, αλλά υπάρχουν πλέον πολλές ομάδες κοντά του που έχουν “μπουκώσει” την βαθμολογική κατάσταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook