Αυτοκτονία ΟΦΗ στο Περιστέρι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ στην μοναδική φάση που έφαγε στο δεύτερο ημίχρονο, ηττήθηκε στο 95’ σε ένα ματς που αναδείχθηκε ιδανικός αυτόχειρας γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Ατρομητο.

Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να μπει καλά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να δεχτεί πίεση με το… καλημέρα από τον Ατρόμητο.

Αυτή η πίεση απέφερε καρπούς για τους γηπεδούχους, αφού στο 3ό λεπτό μετά το διπλό λάθος του Κουτρουμπή ο Μανούσος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου μετά το 10ο λεπτό πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να δημιουργήσουν ευκαιρίες, χωρίς όμως να υπάρχει η μεγάλη φάση.

Στην πρώτη μεγάλη φάση του ΟΦΗ στο παιχνίδι ο Ναμπί με σουτ εκτός περιοχής άφησε… άγαλμα το Μέγιερι κάνοντας το 1-1, ένα γκολ που προηγήθηκε τρομερή συνεργασία με τον Σεμέντο.

Ο ΟΦΗ είχε πολλά προβλήματα στην μεσαία και αμυντική του γραμμή και ο Ατρόμητος δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες με αποκορύφωμα το διπλό δοκάρι του Ενσικουλού και του Ρόζα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες με 1-1 σκορ.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ και πάλι για ένα δεκάλεπτο μπήκε… νοθρά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να απειλήσει την εστία του Σωτηρίου, χωρίς όμως να την παραβιάσει.

Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία της αναμέτρησης χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Σεμέντο να σουτάρει και τον Γούτα να διώχνει πάνω στην γραμμή.

Μάλιστα ο ΟΦΗ δικαιούται να φωνάζει και για πέναλτι σε χέρι του Γούτα μέσα στην περιοχή με τον Κουτσιαύτη να συνεχίζει το παιχνίδι και ενώ πήρε την συμβουλή του VAR. Στο 73ο λεπτό ο Σεμέντο έφτασε πιο κοντά από ποτέ στο γκολ, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι του Μέγιερι.

Από εκεί και μετά δεν δημιουργήθηκε κάτι σοβαρό στις δύο εστίες, εκτός από το τρομερό σουτ του Σταϊκου που έδιωξε ο Μέγιερι στο 92′, όμως ο Ατρόμητος σε νεκρό χρόνο πήρε τη νίκη με τον Γιακουμάκη να πετυχαίνει στο 95′ το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Mπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook