Ο έλεγχος των μεταγραφών του ΟΦΗ: Άκρως θετικό το πρόσημο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ενώ βρισκόμαστε στα μισά της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, το Gentikoule καταγράφει τον έλεγχο των μεταγραφών του καλοκαιριού βγάζοντας θετικό πρόσημο για τα “ψώνια” του ΟΦΗ.

Με την συμπλήρωση δέκα αγωνιστικών, μπορεί να βγει ένα πρώτο συμπέρασμα για το τι αποτέλεσμα έχει προκύψει από τα καλοκαιρινά ψώνια του ΟΦΗ και είναι γεγονός πως η συντριπτική πλειοψηφία των μεταγραφών έχει βοηθήσει σημαντικά μέχρι τώρα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο ΟΦΗ προχώρησε στην απόκτηση των Όσκαρ Γουάλι, Νίκου Μαρινάκη, Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, Γιώργου Κουτρουμπή, Πασχάλη Στάικου, Θοδωρή Μίγγου, Λισάντρο Σεμέντο, Κοσμά Τσιλιανίδη, Δημήτρη Μάνου, Ζοάο Φιγκεϊρέντο. Συνολικά ο ΟΦΗ προχώρησε στην απόκτηση δέκα ποδοσφαιριστών το περασμένο καλοκαίρι και οι μοναδικοί που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα είναι ο τραυματίας Δεληγιαννίδης και ο Μίγγος που είχε υποστεί ρήξη χιαστών την περασμένη άνοιξη.

Ουσιαστικά, αυτό που μπορούμε να πούμε μετά από 10 αγωνιστικές έχοντας βγάλει πια ένα ασφαλές συμπέρασμα, ο απολογισμός είναι κάτι παραπάνω από θετικός. Από τους οκτώ, εκ των 10, ποδοσφαιριστές που ήρθαν στον ΟΦΗ, η συντριπτική πλειοψηφία τους έχει ήδη “βγει” και έχουν βοηθήσει αρκετά μέχρι τώρα. Κοσμάς Τσιλιανίδης, Δημήτρης Μάνος, Ζοάο Φιγκεϊρέντο και Λισάντρο Σεμέντο έχουν πετύχει τα 15 από τα 19 γκολ του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα αποτελώντας τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Μαρινάκης έχει πάρει σπίτι του την φανέλα βασικού του ΟΦΗ αποτελώντας έναν από τους πιο σταθερούς, σε απόδοση, ποδοσφαιριστές στο φετινό πρωτάθλημα. Γιώργος Κουτρουμπής (περισσότερο) και Πασχάλης Στάικος (λιγότερο) αρχίζουν και παίρνουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής με τον πρώτο να είναι από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ενώ ο Όσκαρ Γουάλι μετράει μόλις ένα 90λεπτο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook