ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Πόσο άλλαξες;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το απόγευμα του Σαββάτου κοντράρονται στο “Γεντί Κουλέ” οι καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος και το gentikoule σας θυμίζει τι έγινε στο μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη χρονιά.

Πέρυσι ο ΟΦΗ δεν είχε τις δυνάμεις και την ποιότητα για πολλούς να κοντράρει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ”, ωστόσο κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Παπαστεριανό στο 21′ λεπτό. Ο Δικέφαλος του Βορρά που κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς ήττα, αντέδρασε άμεσα αφού ο Μπίσεσβαρ στο 37 και ο Μάτος στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έδωσαν προβάδισμα στην ομάδα τους. Ο ΟΦΗ συνέχισε να μένει πίσω με αποτέλεσμα να δεχτεί και τρίτο γκολ από τον Ζαμπά χάνοντας έτσι οριστικά το παιχνίδι.

Φέτος είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού ο ΟΦΗ έχει δυναμώσει και βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστό ανεξαρτήτως αντιπάλου. Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου έχουν δείξει ότι όλα τα ματς τα παίζουν στα ίσα και έτσι θα γίνει και τώρα με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζει προβλήματα.

Σίγουρα αναμένεται ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με πέρυσι και ο ΟΦΗ το απόγευμα του Σαββάτου έχει περισσότερες πιθανότητες από τι πέρυσι. Το gentikoule.gr σας υπενθυμίζει τις ενδεκάδες των δύο ομάδων την περασμένη χρονιά αλλά και την φετινή από την τελευταία τους αναμέτρηση.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-3

ΟΦΗ: Στρέζος, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Παπαστεριανός, Νάστος, Ντίνας, Νέιρα, Σάσι, Βουό
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιερίνια, Μάτος, Κάνιας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Καρέλης.

Η πιθανή ενδεκάδα των δύο ομάδων με βάση την τελευταία αγωνιστική στην Super League 1:

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Σακόρ, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Ναμπί, Φιγκεϊρέντο
ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίγκνασον, Κρέσπο, Μάτος, Γιαννούλης, Λημνιός, Μίσιτς, Ντούγκλας, Στοχ, Μπίσεσβαρ, Σβιντέφσκι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook