Νάστος ή Σακόρ το ερωτηματικό στην μεσαία γραμμή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ κορυφώνει την προετοιμασία του για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Σίμος σκέφτεται την μια από τις δύο θέσεις στην μεσαία γραμμή.

Η ομάδα του 41χρονου τεχνικού θέλει να επιστρέψει αρχικά στις εμφανίσεις που μας είχε συνηθίσει και αυτόματα στις νίκες για να παραμείνει στην πρώτη 5αδα του πρωταθλήματος μετά από 10 αγωνιστικές.

Έτσι ο προπονητής του ΟΦΗ σκέφτεται την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση, έχοντας δώσει αρκετή προσοχή στο χώρο του κέντρου. Σίγουρα με την επιστροφή Νέιρα η μια θέση έχει κλείσει, ενώ στην άλλη ο αντί-Μεγιάδο, αναμένεται να είναι ένας εκ των Νάστο, Σακόρ.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ είναι ξεκάθαρο “εξάρι” έχοντας το μυαλό του στα ανασταλτικά καθήκοντα της ομάδας, ενώ από την άλλη ο Σακόρ αγωνίζεται ως “8αρι” με επιθετικές βλέψεις… Σίγουρα και όποιος και να αγωνιστεί θα πρέπει να δώσει το απόλυτο στο παιχνίδι προκειμένου να καλύψει το κενό του Μεγιάδο όσο και αν ακούγεται δύσκολο.

Το… πάνω χέρι για την αρχική ενδεκάδα πάντως αναμένεται να έχει ο Σακόρ, ο οποίος μάλιστα έχει ακόμα να δώσει πάρα πολλά στον ΟΦΗ αφού είναι μια επένδυση…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook