Όταν δεν σκοράρουν οι φορ, μιλάνε τα εξτρέμ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ έχει την τύχη φέτος να έχει από τα καλύτερα εξτρέμ των τελευταίων ετών οι οποίοι με το… καλημέρα έκαναν την διαφορά και συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό έχοντας καταφέρει και οι δύο μαζί να σκοράρουν 10 γκολ.

Λισάντρο Σεμέντο και Κοσμάς Τσιλιανίδης, είναι από τους MVP του φετινού ΟΦΗ έχοντας σε 9 αγωνιστικές,  5 γκολ οδηγώντας με απόλυτη επιτυχία την επιθετική γραμμή της ομάδας, που έχει από τις κορυφαίες επιθέσεις του πρωταθλήματος.

Φιγκεϊρέντο, Μάνος είναι δύο ποιοτική ποδοσφαιριστές, που έχουν διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, δείχνοντας μέχρι τώρα ότι έχουν το γκολ, όμως αρκετές φορές “κολλάνε” στην επίθεση λόγω της άμυνας των αντιπάλων. Κάπου εκεί εμφανίζονται οι δύο εξτρέμ της ομάδας, οι οποίοι έχουν σκοράρει με κάθε τρόπο, είτε μέσα στο “Γεντί Κουλέ” είτε εκτός έδρας δείχνοντας πως φέτος είναι έτοιμοι να πάρουν τον ΟΦΗ στις πλάτες τους και να τον οδηγήσουν ψηλά.

Το ίδιο έκαναν και στην Λάρισα αφού μέσα σε 10 λεπτά σκόραραν δύο εντυπωσιακά γκολ, ωστόσο η άμυνα και η αδράνεια σε ορισμένες φάσεις, τους στέρησαν να δώσουν βαθμό ή βαθμούς στον ΟΦΗ… Έτσι αφήνουν πίσω το ματς αυτό και στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θέλοντας να σκοράρουν και σε αυτό το ματς για να βοηθήσουν τον ΟΦΗ να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook