Λάρισα – ΟΦΗ: Πόσο άλλαξες;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την περασμένη χρονιά και οι δύο ομάδες “πάλευαν” για την παραμονή τους στην κατηγορία, με το παιχνίδι να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, με αποτέλεσμα οι ομάδες να κοιτάζουν πρώτα από όλα την άμυνα τους και στην συνέχεια την επίθεση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από ένα γήπεδο “χωράφι” αφού το παιχνίδι έληξε 0-0, έχοντας όμως τις ευκαιρίες να φύγει και με το διπλό.

Πέρυσι και οι δύο ομάδες πραγματοποιούν εξαιρετική χρονιά με τον ΟΦΗ να είναι τρίτος και την Λάρισα έκτη και σε συνδυασμό με την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου αναμένεται να δούμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι το μεσημέρι της Κυριακής. Ας θυμηθούμε όμως τι έγινε πέρυσι και ποιοι έπαιζαν στις δύο ομάδες.

Λάρισα: Κρίστινσον, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Μόρας, Ζίζιτς, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (73’ Μπαργκάν), Πίτι, Ακόστα (87’ Ριβέρα).

ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κοροβέσης, Ποτουρίδης, Νάστος (61’ Παπάζογλου), Μιχόγεβιτς, Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης (72’ Ντίνας), Μεγιάδο, Πλατέλλας, Βουό (39’ Αραβίδης).

Αν κάποιος δει τις φετινές ενδεκάδες θα καταλάβει πόσο έχουν αλλάξει οι δύο ομάδες και τι ποδόσφαιρο θα δούμε το μεσημέρι της Κυριακής.

Λάρισα: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς, Μπέρτος, Ουάρντα, Ντάουντα.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Νάστος, Σακόρ, Ναμπί, Σεμέντο, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέντοο

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook