ΟΦΗ: Πρώτη φορά χωρίς “τανγκό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι με την ΑΕΛ έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας και γίνεται ακόμα δυσκολότερο λόγω της απουσίας των Μιγκέλ Μεγιάδο και Χουάν Νέιρα.

Η αναμέτρηση της Κυριακής έχει μια ιδιαιτερότητα για τον φετινό ΟΦΗ που καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ χωρίς τους δύο Αργεντινούς. Είναι μια ιδιαιτερότητα που ο Γιώργος Σίμος καλείται να βρει τις λύσεις καθώς ο ΟΦΗ πρόκειται να παραταχθεί για πρώτη φορά χωρίς τους Νέιρα, Μεγιάδο μέσα στην ενδεκάδα του. Ο Νέιρα θα λείψει από την ενδεκάδα του ΟΦΗ για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν ενώ ο Μεγιάδο θα απουσιάσει για δεύτερη φορά καθώς δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Βόλο όπου ηττήθηκε με 1-0.

Ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί χωρίς έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών μέσων του πρωταθλήματος και η απουσία του γίνεται ακόμα σημαντικότερη καθώς το παιχνίδι της ΑΕΛ στηρίζεται στα δυναμικά μαρκαρίσματα στην μεσαία γραμμή και είναι μια ομάδα που αρέσκεται να παίζει σκληρά και δυνατά.

Είναι δεδομένο πως χωρίς τους δύο Αργεντινούς ο ΟΦΗ χάνει μεγάλη δύναμη στην μεσαία γραμμή και τον άξονα του τόσο σε ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Όσον αφορά την αναπλήρωση των κενών τους, το πιθανότερο σενάριο είναι να μπουν στην ενδεκάδα, ως αντικαταστάτες τους, οι Ανέστης Νάστος και Βαγιέμπα Σακόρ και να ξεκινήσει βασικός ο Κουτρουμπής αποτελώντας το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Κώστα Γιαννούλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook