Ο Νέιρα χρειάζεται να πάρει ανάσες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα είναι το πρώτο που θα απουσιάσει από το φετινό πρωτάθλημα και ο Αργεντινός μέχρι στιγμής είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Αργεντινός εμφανίζει σημάδια κόπωσης και η απουσία του από το παιχνίδι με την Λάρισα έρχεται στο κατάλληλο, για εκείνον, χρονικό σημείο.

Ο Χουάν Νέιρα μετράει 752 λεπτά συμμετοχής και τον προσπερνάει μόνο ο Δημήτρης Σωτηρίου που δεν έχει χάσει κανένα λεπτό από την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Είναι γεγονός ότι ο Αργεντινός δεν “πατάει” καλά στα τελευταία παιχνίδια παρά, βέβαια, την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του που μπορεί με μια φάση να κάνει την διαφορά στον αγώνα – όπως συνέβη και με την ασίστ κόντρα στην Ξάνθη. Από τα πόδια του Νέιρα περνάει σχεδόν όλο το παιχνίδι του ΟΦΗ και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είναι πρώτος στις πάσες σε ολόκληρο το πρωτάθλημα μπροστά από παίκτες όπως ο Γκιγιέρμε και ο Ποντένσε. Ειδικά όταν μιλάμε για έναν παίκτη που η απόδοση του αποτελεί βαρόμετρο καθώς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές ήταν από τους κορυφαίους του ΟΦΗ με μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας, τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά.

Ο Αργεντινός χρειάζεται ανάσες και επειδή φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια πως είναι αρκετά κουρασμένος, η απουσία του στο παιχνίδι με την Λάρισα έρχεται την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να ξεκουραστεί καθώς τα επόμενα παιχνίδια είναι από τα πιο απαιτητικά που έχει δώσει ο ΟΦΗ μέχρι στιγμής. Πολύ περισσότερο όταν το επόμενο Σάββατο ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ όπου όλα θα κριθούν από τις εμπνεύσεις και την δημιουργικότητα του Αργεντινού μέσου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook