Θέμα: Ο κόσμος του ΟΦΗ ανεβάζει συνεχώς στροφές!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από το φετινό ρεκόρ κόντρα στην Ξάνθη μέχρι και το πρώτο εντός έδρας ματς αναδεικνύεται η ολοένα και αυξανόμενη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

Μετά και το τέταρτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ, η ομάδα ανέβηκε στην έκτη θέση της σχετικής λίστας με τα εισιτήρια έχοντας διαθέσει μέχρι τώρα 16.150 ενώ ακόμα και στον μέσο όρο ανέβηκε στα 4.038. Το σημαντικότερο στοιχείο που προκύπτει από την μέχρι τώρα παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια του Ηρακλείου είναι ότι οι παραπάνω αριθμοί έχουν προκύψει δίχως ο ΟΦΗ να έχει δώσει κανένα ντέρμπι ακόμα κόντρα σε ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ που συνήθως είναι και τα πιο εμπορικά της χρονιάς.

Το μότο “trust the prosess” της διοίκησης του ΟΦΗ βρίσκει, ματς με ματς, ανταπόκριση από τον κόσμο και όσο περνάει η χρονιά ανεβαίνει και ο αριθμός των εισιτηρίων που πάνε στα χέρια του κόσμου. Ο κόσμος του ΟΦΗ ανταποκρίνεται πλήρως στο καταπληκτικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Σίμου και αυτή η αγάπη των φιλάθλων δεν προέρχεται μόνο από τα αποτελέσματα που την έχουν φέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αλλά και από το ωραίο θέαμα που προσφέρει σε όλα τα παιχνίδια.

Ήδη, σε σχέση με την περσινή σεζόν (και παρότι υπήρξαν υψηλότερες τιμές) ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας ξεπερνώντας τον περσινό αριθμό που είχε διατεθεί για την σεζόν 2018 – 2019.

Όσον αφορά τα εισιτήρια, για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, φαίνεται και από τους παρακάτω αριθμούς πως η προσέλευση του κόσμου έχει αυξητική πορεία φτάνοντας στην κορύφωση του κόντρα στην Ξάνθη όπου διατέθηκαν 5.529 εισιτήρια – αριθμός που με βάση και την συνολική χωρητικότητα του γηπέδου αναλογεί σε μια προσέγγιση πληρότητας 100%.

  • με Παναιτωλικό (3.463 εισιτήρια)
  • με Αστέρα Τρίπολης (3.326 εισιτήρια)
  • με Πανιώνιο (3.832 εισιτήρια)
  • με Ξάνθη (5.529)

Συνολικά ο ΟΦΗ έχει κόψει 16.150 εισιτήρια, κάτι που τον φέρνει σε έναν μέσο όρο των 4.038. Ένας αριθμός, που όπως γράφουμε παραπάνω είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός καθώς ο ΟΦΗ δεν έχει δώσει κανένα εντός έδρας ντέρμπι όπου φυσιολογικά θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη διάθεση των εισιτηρίων. Ακόμα πιο ενθαρρυντικό είναι το στοιχείο ότι βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και μέχρι στιγμής ο ΟΦΗ δεν έχει δώσει κανένα παιχνίδι στο Ηράκλειο που να είναι ήσσονος βαθμολογικής σημασίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook