Το σχέδιο της ΠΑΕ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για πρώτη φορά, φέτος, στο “Γεντί Κουλέ” θα βρεθούν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας και στον ΟΦΗ θέλουν το καλύτερο για τον δικό του κόσμο ώστε να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου.

Όπως έγινε γνωστό χθες, στο παιχνίδι του μεθεπόμενου Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ θα βρίσκονται και 400 φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης και αυτό είναι κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 6 του “Γεντί Κουλέ”. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο εν λόγω παιχνίδι δεν θα διατεθούν καθόλου εισιτήρια στην θύρα 6 καθώς απόφαση της Αστυνομίας είναι να δημιουργηθούν ζώνες ασφαλείας δεξιά και αριστερά της – στα σύνορα με τις θύρες 8 και 1.

Αρχικά η σκέψη ήταν να τοποθετηθούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην Θύρα 1 του γηπέδου ωστόσο η Αστυνομία άναψε κόκκινο τονίζοντας πως, ακόμα και αν υπάρχουν καλές σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών, υπάρχει ο κίνδυνος για να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Όσον αφορά τους κατόχους των διαρκείας στην Θύρα 6, είναι ήδη γνωστό πως θα μετακινηθούν στην θύρα 8 και… όχι στην γωνία όπως έσπευσαν ορισμένοι να γράψουν στα social media καθώς απόλυτη προτεραιότητα της ΠΑΕ είναι να γίνει το καλύτερο για τον κόσμο του ΟΦΗ. Προτεραιότητα της διοίκησης είναι να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα με την μετακίνηση των κατόχων διαρκείας στην θύρα 8.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook