Ώρα για ροτέισον και αποδείξεις από τους ποδοσφαριστές

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το ματς κυπέλλου με την Καβάλα, όπου στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη και θα μείνει μέχρι την Κυριακή.

Άπαντες στην ομάδα έχουν στο μυαλό τους μόνο το παιχνίδι κυπέλλου με την Καβάλα, αφού το κύπελλο είναι μια διοργάνωση που ενδιαφέρει τον ΟΦΗ και από εκεί και μετά θα έχει χρόνο να σκεφτεί και να προετοιμαστεί για τον αγώνα με την Λάρισα που είναι ένα ακόμα ιδιαίτερο παιχνίδι για την πορεία της ομάδας στην πρώτη εξάδα.

Το κύπελλο παραδοσιακά είναι ένας θεσμός που θέλει η ομάδα του Γιώργου Σίμου να προχωρήσει και να διακριθεί και σίγουρα με την μέχρι τώρα εμφάνιση της μπορεί να πιστεύει σε κάτι καλό την φετινή χρονιά.

Ο Γιώργος Σίμος, ωστόσο αναμένεται να δώσει… ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί αρκετά λεπτά τις πρώτες αγωνιστικές. Αυτό δίνει την ευκαιρία στους παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής να πάρουν μια ευκαιρία και να αποδείξουν ότι αξίζουν κάτι παραπάνω μέσα στο ρόστερ.

Σίγουρα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η αποστολή, ωστόσο αυτό φαίνεται να είναι το λογικό, αφού την Κυριακή έρχεται κρίσιμο παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook