Videos | Θέμα: Τέλος με αποδείξεις στην προπαγάνδα των τηλεδιαιτητών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Βαρούχας και Κάκος παραποίησαν την πραγματικότητα αναδεικνύοντας την επικινδυνότητα που χαρακτηρίζει τους “τηλεδιαιτητές” και που βέβαια οι χθεσινές τους τοποθετήσεις προκαλούν ερωτηματικά για δύο εξόφθαλμες φάσεις. Δικαίωσε τον Βάτσιο ο παρατηρητής Μαυρόπουλος.

Πολλά ερωτηματικά και μεγάλες απορίες δημιουργούνται για την στάση που κράτησαν το βράδυ της Κυριακής οι “τηλεδιαιτητές” Βαρούχας και Κάκος στις δύο αθλητικές εκπομπές της ΕΡΤ και του ΟΡΕΝ αντίστοιχα. Αυτά προκαλούνται γιατί πρόκειται για δύο πεντακάθαρες φάσεις που μέσα από το ριπλέι (άρα και μέσω του VAR) αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει καμία παράβαση. Αφενός η μια φάση που συμφώνησαν, αρχικά Κάκος και Βαρούχας, ότι υπάρχει πέναλτι είναι αυτή ανάμεσα στον Κοροβέση και τον Στάρτζεον. Όπως θα δείτε στο video του Gentikoule δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ βρίσκει μόνο την μπάλα ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Πορτογάλος εξτρέμ της Ξάνθης δεν διαμαρτύρεται καν.

Πάμε τώρα και στην επόμενη φάση όπου (ξανά) Βαρούχας και Κάκος συμφώνησαν πως υπάρχει πέναλτι σε χέρι του Μαρινάκη αλλά με μια διαφορά στην μεταξύ τους κριτική. Ότι ο Βαρούχας είπε πως στην αρχή της φάσης υπάρχει επιθετικό φάουλ του Καρασαλίδη πάνω σε Μαρινάκη και Νέιρα ενώ ο Κάκος αποσιώπησε τελείως την πρώτη παράβαση με αποτέλεσμα να ξεγελάσει την κοινή γνώμη αφού είπε ότι υπάρχει χέρι του παίκτη του ΟΦΗ δίχως ωστόσο να επισημάνει αρχικά ότι υπάρχει καθαρό φάουλ του στόπερ της Ξάνθης. Τo video του Gentikoule είναι κατατοπιστικότατο όπου φαίνεται ξεκάθαρα το σπρώξιμο του Καρασαλίδη στους δύο παίκτες του ΟΦΗ.

Ασφαλώς και προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι αυτά τα σχόλια γίνονται σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος όπου αφενός ο ΟΦΗ είναι τρίτος – μια απολύτως δίκαιη θέση βάσει του ποδοσφαίρου παίζει και αφετέρου είναι σοβαρές οι υποψίες για να δημιουργήσει κλίμα εν όψει του αγώνα της επόμενης Κυριακής κόντρα στην Λάρισα. Αν προσθέσουμε στην εξίσωση το γεγονός ότι η Ξάνθη εδώ και έναν χρόνο είναι η αγαπημένη ομάδα της ΚΕΔ αλλά και του… συστήματος (με ότι συνεπάγεται με αυτό) τότε μπορούμε να βρούμε το γιατί στην τόσο μεγάλη σπουδή που έδειξαν, μόνο στο ΟΡΕΝ, Κάκος και παρουσιαστής εκπομπής για την… “σφαγή” της Ξάνθης στο Ηράκλειο.

Ο παρατηρητής δικαίωσε απόλυτα τον Βάτσιο για τις αποφάσεις του

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα με την Ξάνθη δικαίωσε τον διαιτητή του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής σε όλες τις αποφάσεις του. Τόσο για την φάση του Κοροβέση όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως βρίσκει την μπάλα ενώ στην συνέχεια για το χέρι, πέραν όλων των άλλων ο Μαυρόπουλος δικαιώνει τον Βάτσιο καθώς η μπάλα δείχνει πως βρίσκει πρώτα το σώμα του αμυντικού του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook