Συνεχίζει να χαρίζει γέλιο ο Βαρούχας: Ανακάλυψε δύο πέναλτι υπέρ της Ξάνθης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο διάσημος, πλέον, τηλεκριτικός της ελληνικής διαιτησίας έδωσε ακόμα μια μοναδική παράσταση μέσω της “Αθλητικής Κυριακής”.

Πλέον τα χρόνια περνούν και παρότι η όραση δεν είναι η ίδια όπως ήταν πριν από πολλά χρόνια, ο Παναγιώτης Βαρούχας συνεχίζει να σκορπάει άφθονο γέλιο με τις επιστημονικές αναλύσεις του γύρω από τις αποφάσεις των Ελλήνων διαιτητών. Κάπως έτσι, για ακόμα μια αγωνιστική – και αφού την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο μόνος Έλληνας που δεν είδε την ανατροπή του Φιγκεϊρέντο από τον Σεμέδο – συνέχισε να χαρίζει άφθονο γέλιο.

Όταν ήρθε η ώρα λοιπόν να αναλύσει τις φάσεις του αγώνα του ΟΦΗ με την Ξάνθη, o (κυρ) Παναγιώτης Βαρούχας ανακάλυψε πέναλτι στην φάση του Κοροβέση με τον Στάρτζεον και μάλιστα ήταν κατηγορηματικός ότι ο 28χρονος αριστερός μπακ βρήκε τον Πορτογάλο. Φαίνεται όμως πως βαρέθηκε να το δει αναλυτικά αφού είναι ξεκάθαρο πως ο “Κόρο” βρίσκει την μπάλα και καθόλου τον παίκτη της Ξάνθης.

Στην συνέχεια έχει ανακαλύψει ακόμα μια φάση για πέναλτι υπέρ της Ξάνθης δίχως να καταλάβει κανένας τι ήθελε να πει ο (κυρ) Παναγιώτης Βαρούχας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook