Εκκίνηση για τον ΟΦΗ με μια πεντάδα – φωτιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι το πρώτο από τα πέντε που ακολουθούν για την πιο δύσκολη πεντάδα αγώνων που ακολουθούν για τους παίκτες του Σίμου.

Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας για τον ΟΦΗ που μετά τις επτά πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς μέσα στις επόμενες πέντε θα αντιμετωπίσει τις ομάδες που βρίσκονται στο πρώτο… “ταμπλό”. Η επόμενη πεντάδα αγώνων απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν μέσα στο “Γεντί Κουλέ” είναι κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας (Ξάνθη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ).

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με αντίπαλο την Ξάνθη, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον τρίτο της βαθμολογίας ενώ στην συνέχεια θα πάει στην Λάρισα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ που έχει κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα. Στην συνέχεια το Σάββατο 9 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί στο “Γεντί Κουλέ” τον ΠΑΟΚ για ένα από τα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν μέσα στο Νοέμβρη ενώ μετέπειτα ακολουθεί το ρεπό λόγων των εθνικών ομάδων. Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου θα πάει στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο και η πεντάδα – φωτιά θα κλείσει με το ματς στο Ηράκλειο απέναντι στην ΑΕΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook