ΟΦΗ – Ξάνθη: Πόσο άλλαξες;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πλησιάζει το παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Ξάνθη και το gentikoule σας παρουσιάζει πόσο άλλαξαν οι δύο ομάδες από την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν στο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο ομάδες την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν μεταξύ τους στο Ηράκλειο μοιράστηκαν από ένα βαθμό, χωρίς γκολ μάλιστα, αφού και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, χωρίς να σκοράρουν.

Αν κοιτάξει κάποιος τις ενδεκάδες των δύο ομάδων από πέρυσι μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική θα καταλάβει ότι οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει κατά πολύ κάτι που φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα, αφού και οι δύο βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα.

Στο περυσινό παιχνίδι στο “Γεντί Κουλέ” ο ΟΦΗ είχε ξεκινήσει με τους: Στρέζο, Ποτουρίδη, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδη, Γιαννούλη, Μεγιάδο, Νάστο, Ναμπί, Νέιρα, Κοροβέση, Γιακουμάκη, ενώ η Ξάνθη έπαιζε με τους: Ζίβκοβιτς, Λισγάρας, Λίμα, Κασάδο, Ντίρεσταμ, Μελιόπουλος, Κοβάσεβιτς, Μπρίτο, Μελισσόπουλος, Κάντα, Κάστρο.

Φέτος στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων οι ενδεκάδες είναι ενετλώς διαφορετικές αφού υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φιγκειρέντο.

Ξάνθη: Ερνάντεζ, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Ντίρεσταμ, Λισγάρας, Τέρκι, Κοβάσεβιτς, Γουίλιαμ, Εντουάρντο, Στουργκενσον, Φάουτσερ

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook