Θέμα: Το γκολ του Ναμπί είχε… “προβλεφθεί” από το ζέσταμα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το καταπληκτικό γκολ του Αντίλ Ναμπί στο “Καραϊσκάκη” ήταν αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς και ήδη στον ΟΦΗ το είχαν προετοιμάσει από την προθέρμανση του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Είναι δεδομένο πως στον ΟΦΗ δεν αφήνεται τίποτα σε λεπτομέρεια και κάπως έτσι κρύβεται μια μικρή ιστορία πίσω από το γκολ του Αντίλ Ναμπί το περασμένο Σάββατο.

Υπενθύμιση: Ο Μαρινάκης παίρνει την μπάλα από τα δεξιά, κάνει την κούρσα και την κατάλληλη στιγμή δίνει την πάσα στον Άγγλο που με σουτ εν στάσει παραβιάζει την εστία του Σα.

Αυτή η φάση δεν βγήκε τυχαία καθώς στην προθέρμανση του αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επανέλαβαν αρκετές φορές την συγκεκριμένη φάση με τους Ναμπί, Νέιρα, Σεμέντο, Τσιλιανίδη να βρίσκονται ακριβώς έξω από την περιοχή, υποδέχονταν την μπάλα από τα άκρα και έκαναν αμέσως το σουτ δίχως να την κοντρολάρουν.

Στον ΟΦΗ δείχνουν με κάθε τρόπο πως δεν αφήνεται τίποτα στην λεπτομέρεια την φετινή σεζόν και όλα βγαίνουν στο γήπεδο βάσει συγκεκριμένου πλάνου και οδηγιών – όπως ακριβώς συνέβη και το περασμένο Σάββατο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook