Άλλο Παναιτωλικός, άλλο Αστέρας και άλλο Ξάνθη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ συνεχίζει κανονικά και χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη στο “Γεντί Κουλέ” και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός αφού δεν έχει καμία σχέση το ματς αυτό με τα υπόλοιπα που έδωσε μέσα.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου μπορεί να παίζουν την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός μιας και έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες που έχει βρει μπροστά του στην αρχή του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα η Ξάνθη είναι μια ομάδα που δεν γνωρίζει την λέξη επιθετικό ποδόσφαιρο, αφού ο Ραμίρεθ έχει βρει την άμυνα σαν… φάρμακο για να παίρνει η ομάδα του αποτέλεσμα και σίγουρα θα εμφανίσει κάτι ανάλογο στο “Γεντί Κουλέ”.

Έτσι καταλαβαίνει κανείς πως εάν ο ΟΦΗ σε μια… αδράνεια ή κόντρα επίθεση, θα έιναι δύσκολο να το γυρίσει, όπως έκανε με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες, αφού η Ξάνθη θα παίξει και με τους έντεκα παίκτες πίσω και δεν θα ψάξει το δεύτερο.

Άρα ο ΟΦΗ πρέπει να είναι προσεκτικός και να μπορέσει να μπει δυνατά στο ματς και να προηγηθεί νωρίς για να αναγκαστούν οι φιλοξενούμενοι να ανοίξουν ρυθμό και να βρει κενά η επίθεση… φωτιά του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook