Μεγιάδο: “Είναι ωραίο που έχουμε πείσει τον κόσμο με τον τρόπο που παίζουμε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χαρούμενος που βρίσκεται στον ΟΦΗ, αλλά και το ότι ο κόσμος χαίρεται το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα παρουσιάστηκε ο Μιγκέλ Μεγιάδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ότι βρίσκεται στον ΟΦΗ: «H αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ που είμαι στην ομάδα, δουλεύουμε πολύ καλά στη διάρκεια της εβδομάδας με το προπονητικό επιτελείο. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα ότι έχουμε καταφέρει να πείσουμε τον κόσμο με τον τρόπο που παίζουμε. Νομίζω ότι η ομάδα έχει ακόμα πολλά να δώσει και να δείξει, είμαστε ακόμα σχετικά στην αρχή και πιστεύω ότι βάσει της δουλειάς που κάνουμε έχουμε ακόμα περιθώρια για βελτίωση». 

Για τον Γιώργο Σίμο: «Είναι πολύ σημαντική δουλειά του προπονητή, χάρη στη δική του δουλειά έχουμε καταφέρει να δείξουμε αυτή την εικόνα και σίγουρα θα δείξουμε ακόμα καλύτερη. Προσπαθούμε όλοι οι παίκτες να βγάλουμε στα παιχνίδια, όλα αυτά που μας δείχνει στην προπόνηση στην διάρκεια της εβδομάδας. Είναι ένας άνθρωπος πολύ καλός, ανοιχτός, μπορείς να μιλήσεις μαζί του, πάντα δίπλα στους παίκτες, όπως και όλο το προπονητικό επιτελείο του. Κάθε ποδοσφαιριστής ξέρει ότι μπορεί να μιλήσει μαζί του, αν έχει κάποιο πρόβλημα να βρουν λύση». 

Το σχόλιο για τον Νέιρα:   «Είναι αλήθεια πως κάνουμε παρέα με τον Νέιρα, βγαίνουμε μαζί, έχουμε πολύ καλή σχέση, περνάμε καιρό μαζί και με τις οικογένειές μας». 

Ο Αργεντίνος μέσος μιλώντας στο Sdna.gr αναφέρθηκε και στο ματς με την Ξάνθη και τους στόχους της ομάδας:«Δεν θα ήθελα να βάλω έναν στόχο, να πω τι θα μπορούσε να γίνει. Βλέπουμε κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι, κάθε εβδομάδα ξεχωριστά. Στόχος είναι να διορθώνουμε τα λάθη μας, να βελτιωνόμαστε και να φτάσουμε στο τέλος όσο πιο μακριά γίνεται». Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Η νίκη πρέπει να είναι πάντα στόχος μας. Είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν, μπορεί να κάνεις μια ήττα και να έχεις τον χρόνο να αλλάξεις ένα αποτέλεσμα άσχημο. Και τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με την Ξάνθη μπροστά μας, άλλα αυτό είναι το πιο σημαντικό τώρα». 

Για όσα γράφονται για ενδιαφέρον ομάδων από την Ελλάδα για την απόκτηση του: «Δεν διαβάζω διότι δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα. Και για να πω την αλήθεια είναι καλύτερο να μην μαθαίνω πολλά για όσα γράφονται για εμένα διότι έτσι μένω απόλυτα προσηλωμένος στην ομάδα τώρα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ενδιαφέρον για εμένα από άλλες ομάδες. Αν μια άλλη ομάδα με θέλει, πρώτα πρέπει να μιλήσουν με τον ΟΦΗ. Εγώ θέλω να μένω εκτός τέτοιων συζητήσεων.   Έχω συμβόλαιο με τον ΟΦΗ μέχρι τον επόμενο χρόνο, να παίζω καλά, να κάνω καλό πρωτάθλημα, να είμαι σημαντικός για την ομάδα και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Είμαι πολύ ήρεμος εδώ, πολύ ευχαριστημένος, η οικογένειά μου το ίδιο και θα δούμε μετά τι μπορεί να γίνει». 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook