Προπόνηση ευρωπαϊκών προδιαγραφών στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ έχει περάσει σε μια νέα σελίδα στην ιστορία του, προσπαθώντας να επιστρέψει στις ένδοξες στιγμές του και αυτό βγαίνει προς τα έξω με κάθε τρόπο.

Σε αυτό το θέμα θα μιλήσουμε στο κομμάτι της προπόνησης, αφού καθημερινά μέσα στον αγωνιστικό χώρο υπάρχουν αρκετοί προπονητές και αναλυτές οι οποίοι έχουν ξεχωριστές αρμοδιότητες…

Πιο συγκεκριμένα την προπόνηση την ξεκινάνε οι γυμναστές, οι οποίοι έχουν ένα ξεχωριστό ρόλο στην έναρξη της προπόνησης για το ζέσταμα των ποδοσφαιριστών, ενώ σειρά παίρνει ο βοηθός προπονητή Περικλής Παπαπαναγής.

Ο Γιώργος Σίμος εννοείται έχει τον πρώτο λόγο στην προπόνηση, αφού παρεμβαίνει σε όλα και βάζει την δική του πινελιά όπου χρειάζεται. Μάλιστα στο τακτικό κομμάτι αναλαμβάνει ο ίδιος την προπόνηση ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές αυτό που θέλει και όχι κάτι λιγότερο.

Μάλιστα στο γήπεδο υπάρχουν και οι αναλυτές αλλά και κάμερες για να καλύπτουν την προπόνηση και να φαίνονται τα… κενά τα οποία διορθώνει αμέσως μετά ο 41χρονος τεχνικός.

Καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει στην ομάδα μια πλήρης οργάνωση και ο κάθε ένας έχει την δική του ευθύνη – αρμοδιότητα για τα πάντα, κάτι που βγαίνει προς τα έξω στις πρώτες αγωνιστικές αλλά και γενικά μέσα από την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook