Ο… κοινός δρόμος των Σεμέδο και Σεμέντο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Αμφότεροι κλήθηκαν για πρώτη φορά στις Εθνικές των χωρών τους, ενώ θα τεθούν αντιμέτωποι στο Ολυμπιακός – ΟΦΗ στις 19 Οκτώβρη (19.30).  

Στην Πορτογαλία βρίσκεται από τη Δευτέρα (07/10) ο Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του για τις αναμετρήσεις με Λουξεμβούργο (11/10) και Ουκρανία (14/10) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος, αλλά λόγω προβλήματος τραυματισμού έμεινε εκτός. Παρ’ όλα αυτά, ο Σάντος δεν τον ξέχασε και τον ξανακάλεσε για τους αγώνες του Οκτωβρίου, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται στα βασικά πλάνα του. 

Παρ’ όλα αυτά, ο Σάντος δεν τον ξέχασε και τον ξανακάλεσε για τους αγώνες του Οκτωβρίου, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται στα βασικά πλάνα του.

Την παρθενική του κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Πράσινου Ακρωτηρίου όμως έλαβε και ο εξτρέμ του ΟΦΗ, Λισάντρο Σεμέντο  που έχει αγωνιστεί μεν με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ωστόσο επέλεξε τη χώρα καταγωγής των γονιών του ως Εθνική ομάδα στην οποία θα συμμετέχει.

Η κλήση του έγινε ενόψει των διεθνών φιλικών αγώνων προετοιμασίας του Πράσινου Ακρωτηρίου που θα γίνουν στη Μασσαλία με τις αντίστοιχες ομάδες του Τόγκο (10/10) και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό (13/10).

Σεμέδο και Σεμέντο θα τεθούν αντιμέτωποι στο Ολυμπιακός – ΟΦΗ στις 19 Οκτώβρη (19.30).  

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook