“Ο ΟΦΗ μπορεί να μπει στα πλέι – οφ, ομάδα για ψηλά στο πρωτάθλημα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον φετινό ΟΦΗ και στάθηκε στην ηρεμία που διακρίνει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Πετρόπουλος στον Athletic Radio 104,2

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Αρχικά πρέπει να πω ότι χαίρομαι πολύ που βλέπω τον ΟΦΗ να είναι καλά, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Έχει καλούς παίκτες και ανθρώπους με πλάνο που είναι καταξιωμένοι στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας πραγματοποιώντας σπουδαίο έργο εντός και εκτός γηπέδου. Είναι μια ομάδα που θεωρώ ότι μπορεί να παλέψει για ψηλότερα στο φετινό πρωτάθλημα”.

Για το αν αποτελεί έκπληξη για εκείνον η μέχρι τώρα εικόνα του: “Η εικόνα του έχει εκπλήξει αρκετούς όμως όχι εμένα επειδή γνωρίζω αρκετά καλά τους ανθρώπους που βρίσκονται στο “τιμόνι” του. Για εμένα δεν είναι έκπληξη γιατί ξέρω τον τρόπο δουλειάς τους, είναι έμπειροι και αυτό φαίνεται. Φέτος γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά και δείχνει πως θα πρωταγωνιστήσει μέσα στα επόμενα χρόνια. Οι υψηλότερες θέσεις είναι μέσα στους στόχους του, ακόμα και το να μπει στα πλέι – οφ. Η φιλοσοφία των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι συγκεκριμένη, όλοι στέκονται στην οργάνωση της ομάδας και αυτό προϋποθέτει και την σταθερή πορεία του τρόπου παιχνιδιού του”.

Για το αν ο ΟΦΗ μπορεί να πετύχει την είσοδο του στα πλέι – οφ: “Ναι, έχει την ομάδα και τις δυνατότητες για να το καταφέρει. Χρειάζεται πίστη στην ομάδα, να υπάρχει ηρεμία. Οι ποδοσφαιριστές που έχει είναι πολύ καλοί, και το βασικό στοιχείο είναι ότι επικρατεί ηρεμία. Αυτό είναι και δείγμα της σοβαρότητας της δουλειάς που γίνεται στον ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook