Ο “Στρατηγός” Μιγκέλ Μεγιάδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι και αν παίζει τραυματίας από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ο Αργεντινός χαφ έδειξε και το πρωί της Τετάρτης πως το μόνο που θέλει είναι να παίζει.

Μέσα στο γήπεδο μοιάζει, ώρες – ώρες, με έναν “σκύλο” χωρίς λουρί. Έτοιμος να κατασπαράξει τους αντιπάλους του στην μεσαία γραμμή. Ο Αργεντινός κεντρικός χαφ του ΟΦΗ αποδεικνύεται σε “λίρα εκατό” των τελευταίων μεταγραφικών αναζητήσεων για τον ΟΦΗ.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο έδειξε και το πρωί της Τετάρτης πως οι τραυματισμοί δεν τον πτοούν. Αντιθέτως αυτό που του δίνει κίνητρο να παίζει είναι οι νίκες και το να είναι χρήσιμος. Πρέπει να πούμε πως ο Αργεντινός όσο “σκύλος” δείχνει να είναι μέσα στο γήπεδο, άλλο τόσο ήρεμος είναι έξω από αυτό. Οικογενειάρχης, μοιράζεται τον χρόνο του ανάμεσα στο γήπεδο και το σπίτι. Δεν το κρύβει, μιλώντας στο περιβάλλον του, πως το Ηράκλειο είναι ο τόπος που τον εμπνέει και τον ηρεμεί. Του αρέσει ο τόπος αλλά και το περιβάλλον του ΟΦΗ.

Ο Αργεντινός που ήταν μια “κλοπή” του ΟΦΗ το προηγούμενο καλοκαίρι καθώς κατάφερε να τον κάνει δικό του με ποσό που θεωρείται δυσανάλογο της αξίας του εντός του γηπέδου, είναι έτοιμος να μείνει για χρόνια στο Ηράκλειο και την Κρήτη.

Άλλωστε και στον ΟΦΗ του έδειξαν και τον έκαναν να νιώθει αρκετά σημαντικός όσο και στην Τσακαρίτα. Στην ομάδα της Αργεντινής έζησε τα περισσότερα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Από τα τμήματα υποδομής, στην πρώτη ομάδα ο Μιγκέλ Μεγιάδο πέρασε όλα τα στάδια φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook