Ο Μανώλης Ρασούλης παίρνει θέση εκεί που άξιζε να είναι χρόνια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το απόγευμα (17.00) της Παρασκευής θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του πάρκου που παίρνει το όνομα ενός μεγάλου οπαδού του ΟΦΗ αλλά ακόμα μεγαλύτερου Κρητικού.

Το πάρκο με το όνομα του Μανώλη Ρασούλη ανοίγει τις πύλες του για τον κόσμο του Ηρακλείου το απόγευμα της Παρασκευής στην τελετή ονοματοδοσίας του.

Και παίρνει θέση εκεί που ακριβώς άξιζε να βρίσκεται εδώ και χρόνια: Δίπλα στο δεύτερο “σπίτι” του Μανώλη Ρασούλη, το θρυλικό “Γεντί Κουλέ” που ο ίδιος το παίνεσε, το τίμησε και το δόξασε με τα τραγούδια του. Γιατί ο Μανώλης Ρασούλης δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος οπαδός του ΟΦΗ αλλά ένας τεράστιος τραγουδοποιός που άφησε το στίγμα στου στην χώρα μας. Εκτός από το ότι ο ύμνος του ΟΦΗ αποτελεί ένα δικό του δημιούργημα, έχει γράψει τραγούδι για την αγαπημένη του Θύρα 4 και είναι από εκείνους που ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για την αγαπημένη του ομάδα.

Σήμερα το απόγευμα, στα Καμίνια, στο τέλος της οδούς Πετλέμπουρη, θα γίνουν τα εγκαίνια της τελετής ονοματοδοσίας του πάρκου που παίρνει το όνομα του Μανώλη Ρασούλη για να υπενθυμίζει και να μαθαίνει σε εκείνους που δεν τον γνώρισαν, ποιος ήταν και γιατί παραμένει αθάνατος στην μνήμη όλου του κόσμου του ΟΦΗ.

πηγή – φώτο: Ερασιτέχνης ΟΦΗ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook